träningstävling i Lydnad klass 1-3
den 2 November


Välkomna att tävla lydnad i varma agilityfabriken. Här behöver du inte vara rädd att din hund rymmer från banan, att det hoppar upp kaniner och att fåglar skriker i buskarna. Perfekt att köra igenom ett lydnadsprogram under tävlingslika former.

Syftet med träningstävlingen är att fler skall ges möjlighet att träningstävla lydnad under glada former där förare och hund ska känna sig säkra.

Perfekt även för det mer rutinerade ekipagen att träna inför kommande tävlingar i ny miljö.

Del 1 gruppmoment-Platsliggande, tandvisning och sittande i grupp beroende på klass. Här får man stå nära sin hund och man får även belöna hunden med godis på ett lugnt sätt. Man kan välja att avstå gruppmomentet.

Gruppmoment
Del 2-Övriga moment klass I-II
Gruppmomenten ligger sist i programmet!

Tävlingen startar med LK 1-2 klockan 17:30

Upplägg
För att få till en riktig härlig tävlingskänsla så kommer de som vill vara med i tävlingen att kunna vinna fina priser. Man tävlar mellan klasserna och för att utse en vinnare så räknas procenten ut i respektive klass.

Då detta är en träningstävling så får man så klart belöna hunden mellan momenten med ej smuligt godis eller lek. Detta påverkar inte bedömningen. 

Vi kommer tillåta en hund inne i hallen samtidigt som ett ekipage går sitt program. Den hunden och föraren som är på tur får vistas inom ett litet område. 

Publik kommer tillåtas i en del av hallen. Tävlingsområdet kommer att vara avspärrat mot publiken. 

Anmälan
Pris 150 kr. Betalas in på bankkonto eller swish 0768-865844 vid anmälan. Ekipaget räknas som anmält först när pengarna registrerats. Max antal starter 18 st. Återbetalning av startavgiften kan ske vid uppvisande av veterinärintyg. 

Under kvällen serveras korv, hemmagjorda våfflor, muffins kaffe och kakor.
Domare: Sara Mäkitalo/vakant


 

Varmt Välkomna!