tre lyxiga rum

Nu kan vi erbjuda boende för upp till 12 personer här i fabriken. Boende delenn får namnet Hörlinge Guesthouse.

I anslutning till de vackra rummen finns även ett modernt kök och en nyrenoverat lyxigt badrum med dusch.

Rummen bokas via AirBnB och mer info om detta hittar ni här

Bed and breakfast

Vill n i ta med egen mat så går det bra. Annars kan man köpa till frukost på plats. Det kostar 65 kr per person och då fyller vi upp kylskåpet med en god frukost som ni sedan själva förbereder på morgonen. 

 Faciliteter

  • Kök med möjlighet till enklare matlagning
  • Frukost med självservering
  • Nyrenoverade badrum och toaletter
  • Promenadavstånd till naturreservatet Vedema
  • Uppvärmd inomhushall med komplett agilitypark
  • Modernt konferensrum med tv, projektor och högtalare
  • 3 nyrenoverade sovrum totalt 10 bäddar
  • 1  stuga totalt 4 bäddar

Möjlighet att ställa upp husvagn eller husbil


 

lillstugan

Utanför hallen finns i dagsläget en söt liten stuga. Även den får en makeover i höst och vi bygger ett innertak för att kunna hålla värme under vintern. I stugan kommer det finnas plats för 4 personer att sova. Toaletter och dusch nås lätt i entrén till hallen. Detta boendet är perfekt för dig som vill komma undan lite  med dina hundar av olika orsaker.

Lillstugan är under renovering och kan för närvarande inte bokas.
.

Vem bokar oss?

Vår anläggning passar träningsgäng som vill komma bort en helg, instruktörer som vill anordna egna kurser, helgläger, rasklubbar, kennelträffar, valpträffar, föreningar, ungdomsläger, kickoff osv.

Vi ställer även upp som instruktörer inom agility, nosework, lydnad om intresset finns.

Även andra arrangemang som möhippor, svensexor osv. där vi anordnar roliga arrangemang. Vinprovning och middagskoncept erbjuds även!

Kontakta oss för mer information och offerter!

 

Vilka vänder vi oss till?

Vi kommer kunna ta emot sällskap på upp till 14 personer. Med möjlighet till hundträning i vår varma inomhushall så passar vi sällskap som privata träningsgäng, klubbar, utställningsträning, agilityträning- Är du instruktör och vill hyra in dig att hålla ex en helgkurs så passar det perfekt. Vill du anordna en träning för en extern instruktör så finns det möjlighet för kursdeltagare att sova över i direkt anslutning till hallen.
 

Hallen

Hallen är på ca 400 kvadratmeter och har en konstgräsmatta med ett underliggande stötdämpande material som inte är stumt för hundarna att springa på. Vi har en komplett hunderpark med nya fina hinder samt utrustning för lydnad som apporter, lydnadshinder, koner, ruband med koner osv.
 

konferensrummet

I vårt stora konferensrum finns det plats att hålla föreläsningar, teorilektioner och att äta middag för större sällskap. Salen är utrustad mediautrustning som projektor, högtalare, wifi och dator vid behov.