Nytt samarbete med glädjeklick

Nu startar jag Sara upp ett samarbete med Glädjeklick. 
Det är ett gäng instruktörer som jag känner en del av från tidigare. Det är många gamla Canisinstruktörer som lyckats hamna på samma ställe, tack vare en driven kille som heter Magnus Karlsson. Jag är jätteglad att vara en del av ett kompetent instruktörsgäng igen. Som instruktör är man oftast ensam i sin yrkesroll och att arbeta tillsammans i samma anda med ett gäng likasinnade, det skapar lite mer engagemang, plus att man får mycket tips och ideér till sin kursverksamhet. :) 
Så nu är jag peppad att köra igån en massa kurser här snart. Våren är fulltecknad men jag planerar en lydnadskurs i sommar, och en till hösten. Det blir även nosework och en nybörjarkurs i agility till hösten. Hojta gärna till här om ni har instresse av en specifik kurs :) 

Som vanligt försöker vi ha ett fullspäckat schema med gästtränare här i fabriken. Vilken tränare skulle du vilja kom hit till hösten? 

Gå gärna in och läs mer om Glädjeklick!

Hälsningar Sara 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-