valpträff

I går fick vi chansen att träffa Isys mamma Wenche lite mer in action. Dessutom kom tre av hennes kullsyskon vilket var riktigt roligt. Linda med lilla Izzy hade åkt ända från värmland för att träffa syskonen.
Mamma wenche har ett underbart temperament och vi kunde se vissa likheter där med Isy, den sociala biten mot människor är det inget fel på.

Hanen Isor var dagens sötnöt. Han hade jag lätt kunna stoppa ner i väskan och ta med hem. I början visade han upp sin allra ljudligaste stämma helt överväldigad av alla hundar och vilda energier som stormade runt. Men efter bara en liten promenad och socialt umgänge visade han sig vara en mycket trevlig och trygg liten pojk. Han vann också tävlingen världens längsta valpöra :)

Hydra. För dagen den mest aktiva och kampvilliga valpen. Trots att hon tappade två tänder under tiden så satte det inte stopp för hennes framfart. Hon är mycket lik Isy. När alla valpar sov på gräsmattan så rockade Hydra vidare. Vad månne det bli av henne?

Minstingen Izzy älskade sin leksak. Nu var hon inte så liten utan en mycket vacker liten tjej. Härligt med den blanka mallepälsen med. Ändå från Värmland fick hon åka, men hon var lika pigg för det.

Isy tränar hakan ner på sne :) Trött blev hon inte förrän långt senare. jag är mycket nöjd med hennes beteende under dagen. Men vi får jobba mer på att hon ska leka någorlunda snällt med nya kompisar. Inte lätt när man blivit uppfostrad av en BC med smeknamnet "Snake" sedan hon var liten....

Isy umgicks på sitt eget pussiga sätt med Mattias.

Mamma wenche tränas i lydnad och skydd av sina ägare Charlotte och mattias Green. De har inte haft Wenche så länge då hon är en omplacering. Men de har gjort ett jättefint jobb. Det ska  bli roligt att följa dem :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-