blåbärstävling på Agilityfabriken

Välkommen till Agilityfabrikens blåbärstävlingar. 

På varje tävling kommer vi att köra fyra klasser.

Hoppklasser
Först börjar vi med två hoppklasser som bara innehåller hopphinder och tunnlar (ingen slalom). Banorna kommer vara mycket enkla och dessa två klasser är till för att ni som ekipage skall få självförtroende på banan även om ni känner er som nybörjare i agility. Hopphöjder: 15,25, 35, 45  och 55 cm.

Banvandring kl 10.00 och vi kör i ordningen Extra small, small, medium, large och Extra large hela dagen

Agilityklasser
Därefter kör vi två agilityklasser. I dessa så ingår kontaktfältshinder, slalom, runda tunnlar  och vanliga hopphinder. Dessa klasser är till för alla ekipage som  känner att ni behöver träna tävlingsmässigt på olika typer av hinderHopphöjder: 15,25, 35, 45  och 55 cm.

Anmälan & Pris
Ni anmäler via forumläret på respektive tävling här till vänster. Varje klass kostar 60 kr och ni betalar på plats, antingen kontant eller via swish. Om ni ställer upp som funktionär (vilket vi verkligen hoppas att ni gör)  så bjuder vi på en start.

Vem får vara med? 
Alla hundar får vara med oavestt på vilken nivå man tävlar, nybörjare som klass III-hund. Den här tävlingen är till för att man skall få träna under tävlingsmässiga former på det man behöver. Har ni en unghund får gärna starta i en lägre storleksklass än hunden egentligen är. Det finns ingen åldergräns för hundarna utan det är ni förare som avgör om er hund är mogen uppgiften. Löpande tikar får gärna vara med, men om hon blöder måste ni ha tikskydd på. Tänk på att visa stor hänsyn mot andra tävlande. Höglöpande tikar bör inte tävla.

Fika & Mat
Det kommer att serveras  frallor på förmiddagen och våra populära våfflor framåt lunch. Det kommer naturligtvis att finnas kaffe, läsk och choklad att köpa.
 

ANMÄLAN

Anmälan den
26 november. (Anmälan stängd)