Mondioringkurs 21-22 januari 2017

 Den 21-22 januari kommer Jesper Borgryd hit till Agilityfabriken i Hässleholm och håller mondioring seminarium.

Mondioring blir en officiell sport i Sverige 2017 och Jesper guidar oss in i sporten.
Kursen passar   dig som är nyfiken på M0ndioring och vill komma igång på bästa sätt men även för ekipage  som vill komma vidare i sin träning med Jespers hjälp. I kursen går Jesper igenom sportens upplägg och alla momenten. Därefter blir deet praktisk träning  med hoppmoment, lydnad och bitarbete.


Pris med hund: 2500 kr
åhörare:1000 kr
lunch ingår i priset.

Kursen kommer hållas inomhus i vår uppvärmda hall. Det finns även möjlighet att träna i hallen kvällstid för er som väljer att bo i anslutning till Agilityfabriken. 2 rum finns till uthyrning här hos oss. Tips på boende kan fås via mail.

Anmälan med namn, adress, personnummer (för fakturerring), hund, ras till stablemanager@gmail.com. (önskat betalningssätt swish eller faktura)

När vi tagit emot din anmälan skickas en faktura ut. Alt om du vill betala med swish så ange det i ditt mail.  Anmäld är du när kursen är betald pga att vi inte kan ta avbokningar.

Jesper Borgryd är certifierad instruktör och figurant i Mondioring . Han har hållit på sedan 2009 och tävlar aktivt med två hundar. han har en lång bakgrund med arbete med tjänstehundar.
Jesper är en omtyckt och anlitad figurant både i Sverige och utomlands.
Han har förmågan att plocka fram det bästa hos hundarna och att bygga upp hundarna på ett positivt sätt.
www.malinois.hemsida24.se

Nybörjarkurs för din som vill testa på Nosework. Den här kurusen är på 4 gånger. Klicka på rubriken för att läsa mer.

nosework fortsättning

Fortsättningskurs för dem som har grunderna i Nosework. Vi utmanar hundarna ytterligare och tränar in doften lagerblad. 

Kursen startar i februari och vänder sig till dig som vill träna lydnad mot tävling. Din hund har en del grunder och under denna kursen sätter vi ihop momenten för att få en helhet. Tävlingsträning, kedjor, uthållighet  och miljöträning är några bitar vi kommer träna på. 

Kursen är inte öppen för anmälan ännu men skicka gärna ett mail till stablemanager@gmail.com om du är intresserad. 

Vi sätter upp en hoppklass 1-2 bana och ni får hjälp att ta er igenom banan på bästa sätt. Det passar både klass 1 och klass 2 hundar då vi kan ändra banan efter varje hunds förutsättning. Möjlighet finns att träna på kontaktfältshinder i slutet. 

Foto: Maja Krstic